Kuivalihamarkkinat 8.4.2023

Tiedätkö mille maistuu kuivaliha? Lapin suurin perinneruokatapahtuma pääsiäislauantaina Savukoskella tarjoaa kaikkea porosta -sarvista saparoon!

Tervetuloa Kuivalihamarkkinoille!

Maan kuulu perinneruokatapahtuma tarjoaa makuelämyksiä, tuoksuja ja tunnelmia, joita on vaikea kuvailla -ne täytyy kokea!
Vuoden 2023 Kuivalihamarkkinat järjestetään lankalauantaina 8.4.2023 Savukoskella Hotelli Samperin Savotan ja Opastuskeskus Korvatunturin pihapiirissä klo 10-15. Myynnissä on tietenkin kuivaalihaa ja erilaisia pororuokia, mutta myös muita porotuotteita, luonnontuotteita ja käsitöitä paikallisilta tuottajilta. Markkinoilta löydät myös erilaisia erätarvikkeita, vaatteita, karvalakkeja, nahkoja, hopeakoruja, esittelyä jne.

Oheisohjelmaa on kaiken ikäisille. Pääsiäisen vietto alkaa pitkäperjantaina. Paikallisen harrastajateatterin Rösölänperän Ruppanoiden uutuusnäytelmän ensi-ilta on vuoden odotetuimpia kulttuuritapauksia. Korvatunturin koulun liikuntasali pullistelee teatteriväkeä klo 19 alkavassa ensi-illassa. Paikalle kannattaa saapua ajoissa, jos mielii saada istumapaikat salin etuosasta. Teatterin jälkeen tanssilattia kutsuu. Samperin Savotassa tarjolla on tasokasta tanssimusiikkia ja hauskoja kohtaamisia aina pikkutunneille saakka.

 

Pääsiäisen aikataulut
7.4.2023 PITKÄPERJANTAI

klo 19 Teatteria, Rösölänperän Ruppanat. Ruppanat-kabareen ensi-ilta Korvatunturin koulun liikuntasalissa. Liput ovelta 15 e.
klo 21 alk. tanssit Samperin Savotassa. Esiintyjänä Mikko Mäkeläinen ja Myrskylyhty. Liput ovelta.

8.4.2023 LANKALAUANTAI

klo 10-15 KUIVALIHAMARKKINAT Hotelli Samperin Savotan pihapiirissä. Liput alueelle 5 e, alle 12 v. maksutta.
klo 14-17 Lyytin Pubin päiväpöminät ja karaoke. Vapaa pääsy.
klo 21 alk. tanssit Hotelli Samperin Savotassa. Esiintyjänä Mikko Mäkeläinen ja Myrskylyhty. Liput ovelta.
Kaikki oiheudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi Savukosken Kuivalihamarkkinoille!

Lisätietoja Savukosken kunnan kulttuuritoimesta puh. 040 5749 239. Kuivalihamarkkinoiden vastuullinen järjestäjä on Savukosken kehittämisyhdistys ry.

 

Myyjäksi markkinoille?

Tervetuloa tarjoamaan parasta markkinavieraille!  Elintarvikemyyjät löytävät ohjeet torimyyntiin Ruokaviraston ohjeesta. Myyjät vastaavat myymiensä tuotteiden asianmukaiseta tuoteturvallisuudesta ja pakkausmerkinnöistä.

MYYNTIPAIKKAHAKEMUS täytetään sähköisesti. Hakemukset pyydetään jättämään 15.3.2023 mennessä.

Muita uutisia