Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatus antaa lapselle tukea kasvuun ja kehittymiseen, sekä lapsen tarpeita lähestytään kasvatuksen,opetuksen ja hoidon näkökulmasta. Savukoskella varhaiskasvatusta tarjoaa kunnan ylläpitämä ryhmäperhepäiväkoti Korvatunturin Kehto, joka tarjoaa kattavasti koko-,osa ja vuoropäivähoitoa.

Päivähoitoon hakeminen

Savukosken kunnassa päivähoitoa tarjoaa kirkonkylällä toimiva kunnan ylläpitämä ryhmäperhepäiväkoti Korvatunturin Kehto, joka tarjoaa koko-, osa- ja vuoropäivähoitoa. 

Vuorohoitoa järjestetään tarpeen mukaisesti vanhempien tai muiden huoltajien työssäkäynnin tai opiskelun vuoksi. Pyydettäessä tulisi päivähoitoon toimittaa molempien huoltajien työvuorolistat tai pakollinen läsnäolo todistus koulutuksesta.

Päivähoitopaikkaa haetaan kirjallisesti. Hakemuksia saa myös sivistystoimistosta. 

Päivähoitohakemus

Päivähoitomaksuista

Päivähoitomaksu perustuu varhaiskasvatuksesta annetun Varhaiskasvatuksen asiakasmaksulain mukaisiin Opetus-ja kulttuuriministeriön indeksillä tarkastettuun varhaiskasvatuksen asiakasmaksuun. Sen määrittelyä varten on sivistystoimistoon toimitettava kirjallisesti tiedot huoltajien ja palvelunsaajan ansio- ja pääomatuloista sekä veroista vapaista tuloista mikäli niitä ei saada tulorekisteristä. Tulotiedot tulisi toimittaa koulutoimistoon viimeistään hoidon alkamiskuukauden loppuun mennessä. Mikäli tulotietoja ei ole toimitettu, peritään päivähoitomaksuna määritelty enimmäiskuukausimaksu.

 

Tulotiedot

 

Yhteystiedot

Savukosken ryhmäperhepäiväkoti Korvatunturin Kehto
Sauherrantie 23 E, 98800 Savukoski
Puh. 0400 279 684

Päivähoidonohjaus
Varhaiskasvatuspäällikkö Tiina Marjala
Puh. 040 529 1565

Päivähoidon laskutus
Koulusihteeri Carola Kellokumpu
Puh. 040 738 4922