Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatus antaa lapselle tukea kasvuun ja kehittymiseen, sekä lapsen tarpeita lähestytään kasvatuksen,opetuksen ja hoidon näkökulmasta. Savukoskella varhaiskasvatusta tarjoaa kunnan ylläpitämä ryhmäperhepäiväkoti Korvatunturin Kehto, joka tarjoaa kattavasti koko- ja osapäivähoitoa.

Päivähoitoon hakeminen

Savukosken kunnassa päivähoitoa tarjoaa kirkonkylällä toimiva kunnan ylläpitämä ryhmäperhepäiväkoti Korvatunturin Kehto, joka tarjoaa koko- ja osapäivähoitoa, tarvittaessa myös ilta-, yö- ja viikonloppu aikoina. Tällöin tulee pyydettäessä olla huoltajilta työnantajan todistus työvuoroista tai opiskelupaikan todistus pakollisesta läsnäolosta.

Päivähoitopaikkaa haetaan kirjallisesti.  Hakemuksia saa sivistystoimistosta. Mikäli tarvitset päivähoitopalveluita Savukoskelta, mutta asut muualla kuin Savukoskella, ota yhteyttä oman kuntasi päivähoitopalveluihin. Kunnat voivat tehdä keskenään päivähoitosopimuksen.

Päivähoitohakemus

Päivähoitomaksuista

Päivähoitomaksu perustuu varhaiskasvatuksesta annetun lain mukaisiin asiakasmaksuihin ja sen määrittelyä varten on sivistystoimistoon toimitettava kirjallisesti tiedot huoltajien ja palvelunsaajan ansio- ja pääomatuloista sekä veroista vapaista tuloista päivähoitopaikan vastaanottamisen yhteydessä, viimeistään hoidon alkamiskuukauden loppuun mennessä. Mikäli tulotietoja ei ole toimitettu, peritään päivähoitomaksuna Sosiaali- ja terveysministeriön määrittämä enimmäiskuukausimaksu.

Tulotiedot

 

Yhteystiedot

Savukosken ryhmäperhepäiväkoti Korvatunturin Kehto
Sauherrantie 23 E, 98800 Savukoski
Puh. 0400 279 684

Päivähoidonohjaus
Varhaiskasvatuspäällikkö Tiina Marjala
Puh. 040 529 1565

Päivähoidon laskutus
Koulusihteeri Carola Kellokumpu
Puh. 040 738 4922