Kunnanvaltuuston kokoukset suorana Savukosken YouTube -kanavalla


Savukoski

Lapin maakunnan itäosassa sijaitseva Savukoski on suuri pieni kunta – alueellisesti Suomen kuudenneksi suurin, mutta harvimmin asuttu. Palveluvarustukseltaan Savukoski on nykyaikainen, ja leppoista kylänraittia pitkin tallaavat vuodenajasta riippuen paikallisten lisäksi niin innokkaat luontoharrastajat kuin matkailijat.

Ajankohtaista

Savukoskella tapahtuu – mutta mitä? Katso ja ota selvää!


Vesimittarilukeman joulukuun 2023 TASAUSlaskuun tulee ilmoittaa 8.12.2023 mennessä.
Voit ilmoittaa sähköisesti tästä tai tekstiviestillä p. 040 7384752. (Tekstiviestissä ilmoittajan nimi, kulutuskohteen osoite ja mittarilukema) tai sähköpostilla sari.viinamaki@savukoski.fi.

 

 


Tapahtumat

29.11.

Seurakunnan joulunajan tapahtumat

Jumalanpalveluksia, kauneimpia joululauluja, hartauksia, myyjäisiä, konsertteja, juhlaa yhdessä - niistä on joulu tehty!
06.12.
13:00

Itsenäisyyspäivä

Itsenäisyyspäivän juhlallisuudet Savukoskella 6.12.2023.
13.12.
17:00

Kirjakahvila kirjastossa

POROMIEHEN TTK -tanssii teurastajan kanssa
Riitta Lehvonen esittelee uuden kirjansa: Suomen viimeinen villi ja vapaa sanoin ja tanssien.
Lämpimästi tervetuloa!
Näytä kaikki tapahtumat

Katso avoimia työpaikkoja


Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää Savukoskesta? Haluatko lisää tietoa kunnan palveluista? Täytä yhteydenottolomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti.

Visit Savukoski-Korvatunturi

Etsitkö tietoa Savukosken alueen matkailusta? Tiesitkö, että Korvatunturi sijaitsee Savukoskella, Urho Kekkosen kansallispuistossa? Visit Savukoski-Korvatunturi sivuilta löydät ajankohtaiset vinkit alueen käyntikohteista, retkeilyreiteistä, aktiviteeteista ja palveluista. Tervetuloa!

Lue lisää

Koulu

Savukoskella toimii Korvatunturin koulu, jossa järjestetään opetusta aina esiopetuksesta yhdeksänteen luokkaan asti, sekä Savukosken lukio. Lukiossa oppilaat saavat yksilöllistä opetusta, mikä näkyy menestyksenä kansallisissa vertailuissa.

Lue lisää

Rakentajalle

Kiinnostaako sinua Savukoskella asuminen? Kenties haluat rakentaa uuden hirsimökin ja tutustua tarkemmin kaavoitusasioihin? Täältä löydät hyödyllistä tietoa koskien kaavoitus- ja maankäyttöä, rakennustoimintaa ja muuta kunnassa asumiseen liittyvää materiaalia.

Lue lisää

Katso myös

Savukoski somessa