Tule leikkimään ja liikkumaan

Savukosken ryhmäpäiväkoti sijaitsee Korvatunturin koulun pihapiirissä. kirjaston ja liikuntasalin, urheilukentän, luistinradan, pururadan, metsän polkujen ja talvisten hiihtolatujen lähellä.

Tule leikkimään ja liikkumaan, tule metsäpolkuja tutkimaan kavereiden kanssa!

Savukosken ryhmäpäiväkoti sijaitsee Korvatunturin koulun pihapiirissä. kirjaston ja liikuntasalin, urheilukentän, luistinradan, pururadan, metsän polkujen ja talvisten hiihtolatujen lähellä. Kalastus- ja uintimahdollisuus on myös läheisellä joella. Päiväkodin piha on suuri leikkipuisto, jossa on tilaa pelata, juosta hippaa ja kiipeillä telineillä. Luonto, leikki, liikunta ja luovuus ovat meille tärkeitä arvoja toiminnassamme. Niinpä ryhmäpäiväkodissamme leikitään ja liikutaan paljon, opitaan luonnosta ja kaveruudesta, retkeillään ja ulkoillaan säällä kuin säällä. Nikkaroidaan ja maalaillaan, musisoidaan, hoidetaan kasveja, käydään kirjastossa ja pidetään kekkereitä sekä talkoillaan vanhempien kanssa.

Toiminta perustuu valtakunnalliseen sekä paikalliseen kahden kunnan Savukosken ja Pelkosenniemen yhteiseen varhaiskasvatussuunnitelmaan, jota arvioidaan ja päivitetään vuosittain. Varhaiskasvatus on lapsen suunnitelmallista ja tavoitteellista kasvatuksen, opetuksen ja hoidon muodostamaa kokonaisuutta, jossa painottuu erityisesti pedagogiikka. Varhaiskasvatuksen tavoitteena on tukea lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista sekä edistää hyvinvointia, yhteistyössä lapsen perheen kanssa. Teemme myös yhteistyötä mm. Korvatunturin koulun sekä Pelkosenniemen päivähoidon, paikallisen MLL:n ja seurakunnan kanssa.