Vapauta liikkumisesi Itä-Lapissa - Yhteiskäyttöautojen pilottikokeilu

Itä-Lapin kuntayhtymä ilmoittaa ilolla elokuussa käynnistyvästä yhteiskäyttöautojen pilottikokeilusta, jonka tavoitteena on tarjota alueen asukkaille, matkailijoille sekä esimerkiksi kausityöntekijöille uudenlainen liikkumisen vaihtoehto alueen pitkillä välimatkoilla. Pilottikokeilu alkaa 7. elokuuta 2023

Pilottikokeilun aikana käytettävissä on yhteensä viisi yhteiskäyttöautoa, jotka on sijoitettu strategisesti eri puolille Itä-Lappia. Tämä mahdollistaa helpon ja kätevän liikkumisen alueella, erityisesti niille alueille, joissa perinteiset liikkumisvaihtoehdot ovat rajalliset. Yhteiskäyttöautojen avulla voit nauttia vapaudesta ja itsenäisyydestä tutustuessasi alueen upeisiin maisemiin ja palveluihin.

Miten LaplandGo -yhteiskäyttöautot toimivat käytännössä?
Pilottikokeiluun osallistuminen on vaivatonta. Lataa Omago-mobiilisovellus, rekisteröidy palveluun ja saat käyttöösi yhteiskäyttöautojen varausjärjestelmän, jossa voit helposti tarkistaa auton saatavuuden, tehdä varauksia ja ottaa auton käyttöön. Joustavien vuokrausaikojen ansiosta voit käyttää autoja juuri silloin kun tarvitset, olipa kyseessä lyhyt päiväretki tai pidempi seikkailu Itä-Lapin upeassa luonnossa. Palvelu toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tarkemmat ohjeet löytyvät osoitteesta www.omago.fi/laplandgo

LaplandGo -pilottikokeilun mahdollistaa Itä-Lapin kuntayhtymän Virtapailakka -hanke ja kokeilussa autoja tuodaan Kemijärvelle, Pelkosenniemelle, Posiolle, Sallaan ja Savukoskelle. Omago-yhteiskäyttöautot ovat farmarimallisia itselataavia hybridiautoja.

Toivomme, että tutustutte palveluun ja kerrotte siitä eteenpäin asiakkaillenne, henkilökunnallenne ja muille potentiaalisille käyttäjille. Tulemme tarjoamaan pilottikokeilun aikana myös alennuskuponkeja kumppaneillemme, joten olethan yhteydessä jussi@arctic-factory.com jos yhteistyö kiinnostaa.

Ole osa muutosta
Itä-Lapin kuntayhtymä kutsuu erityisesti kaikki alueen kuntien työntekijät ja matkailutoimijat tutustumaan yhteiskäyttöautojen pilottikokeiluun ja hyödyntämään palvelua. Yhteiskäyttöautot tarjoavat kätevän ja kestävän vaihtoehdon liikkumiseen alueellamme, samalla edistäen yhteistä tavoitettamme saavutettavamman ja kestävämmän liikkumisen puolesta.

Liity mukaan Itä-Lapin yhteiskäyttöautojen pilottikokeiluun ja koe vapaus liikkua alueellamme! Lisätietoja, ohjeet rekisteröitymiseen ja varausten tekoon löydät osoitteesta www.omago.fi/laplandgo.

Hanketta rahoittavat Traficom liikkumisen ohjauksen valtionavustus sekä Itä-Lapin kunnat.

Yhteystiedot:
Viestintä ja markkinointi
Jussi Olavi Jokinen
Arctic Factory
jussi@arctic-factory.com
+358 40 684 1661

Kehittämiskoordinaattori
Sonja Aatsinki
Itä-Lapin kuntayhtymä / Virtapailakka -hanke
sonja.aatsinki@italappi.fi
+358 40 730 7408

Muita uutisia