Sosiaalijohtaja

Uudelleenhaku

Savukoski on noin 1000 asukkaan, Joulupukin ja noin 12 000 poron koti Itä-Lapissa. Kunnassa on hyvät harrastusmahdollisuudet eränkäyntiin ja muihin luontoaktiviteetteihin. Kunnan terveyspalveluista vastaa Pelkosenniemen-Savukosken kansanterveystyön kuntayhtymä. Sosiaalipalvelut kunta tuottaa itse.

Haemme joukkoomme

SOSIAALIJOHTAJAA

Savukoski on noin 1000 asukkaan, Joulupukin ja noin 12 000 poron koti Itä-Lapissa. Kunnassa on hyvät harrastusmahdollisuudet eränkäyntiin ja muihin luontoaktiviteetteihin. Kunnan terveyspalveluista vastaa Pelkosenniemen-Savukosken kansanterveystyön kuntayhtymä. Sosiaalipalvelut kunta tuottaa itse.

Sosiaalijohtajalla on työparinaan toimistosihteeri ja tukenaan Itä-Lapin johtavien sosiaalityöntekijöiden verkosto. Sosiaalijohtajan virkaan kuuluu kunnan sosiaalityöntekijän tehtävien lisäksi asioiden valmistelu ja esittely sosiaalilautakunnalle. Sosiaalijohtaja on kunnan johtoryhmän jäsen ja vastaa toimialansa hallinnosta, taloudesta ja kehittämisestä.

Savukosken kunta julistaa sosiaalijohtajan viran uudelleen haettavaksi. Virka täytetään mahdollisimman pian toistaiseksi voimassaolevana. Virka on kokoaikainen. Virkaan valittavalla tulee olla sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7 § ja 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Tehtäviin kuuluu sosiaalipäivystys.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Virkaan valittavalla on oltava ajokortti ja auto käytössään. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Savukoski on savuton kunta. Kunnassa on voimassa oleva etätyöohje. Hakijan on toimitettava ennen viran vastaanottamista lääkärintodistus sekä lasten kanssa työskentelemisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 14.12.2020 kello 14.00 mennessä osoitteella: hallinto@savukoski.fi tai Savukosken kunta, Kauppakuja 2 A 1, 98800 Savukoski.

Lisätietoja antavat kunnanjohtaja Antti Mulari (p. 040 839 4330) ja sosiaalilautakunnan puheenjohtaja Marja-Liisa Kelloniemi (p. 0400 293 212).

Muita uutisia