Saulaisten kevätretki Rovaniemelle 25.5.2024

Ilmoittaudu mukaan

Samalla reissulla on mahdollisuus lähteä museoretkelle Arktikumiin, liikuntapäivän viettoon Rollohalliin tai omavalintaisiin aktiviteetteihin kaupungille.

Ilmoittaudu mukaan koko kylän retkelle Rovaniemelle!

Matka on maksuton, aktiviteetit ja ruokailut kukin kustantaa itse. Mukaan mahtuu 50 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Alle 12- vuotiaat voivat lähteä retkelle vain oma valvoja mukana. Alaikäisten ilmoittautumisen yhteydessä kysytään huoltajan suostumus ja yhteystiedot.

 

AIKATAULU
klo 8.30 Lähtö kunnanviraston edestä (tarvittaessa saniteettipysähdys Kemijärvellä)
klo 11.00 Rovaniemellä pysäkit Rollohalli, Rinteenkulma, Arktikum
klo 14.00 Kyyti Rollohallilta Rinteenkulmaan
klo 16.00 Paluukyyti lähtee Rinteenkulman pysäkiltä, tarvittaessa pysähdys Rollohallin kautta

Ilmoittaudu tässä

Museoretki Arktikumiin

Lähde mukaan aikamatkalle Lapin maakuntamuseolle. Elämä ja kuolema myöhäisrautakaudelta keskiajalle näyttelyssä ovat esillä myös Savukosken Sotataipaleesta tehdyt arkeologiset löydöt. Ryhmällemme on varattu opastus. Samalla lipulla näet myös muut Arktikumin näyttelyt.

Omakustanteiset liput: 9 €/ hlö tai Museokortti

 

Liikuntapäivä Rollohallissa

Kaikenikäisille sopiva RolloHoppis on täynnä iloisia leikkejä. Pehmeässä seikkailuradassa kiipeillään, ryömitään ja palloillaan, huipennukseksi lasketaan useita eri liukumäkiä ja aloitetaan alusta. RolloHoppiksesta löytyy myös pomppulinna ja pallomeri sekä leikkipaikka täynnä pehmeitä leluja. RolloHoppiksessa lapsilla tulee olla aina aikuinen valvoja mukana.

RolloParkista löytyy aktiviteetteja jokaiselle aina supertrampoliineista volttimonttuihihin ja Ninja Warrior -henkisestä esteradasta palloiluun! Rolloparkissa pääsee turvallisesti kokeilemaan uusia lajeja ja kehittämään taitoja, kokemukseen ja kokoon katsomatta. Alle 7-vuotiailla tulee olla oma valvoja välittömässä läheisyydessä.

Omakustanteiset liput: 0 € – 18 € (katso hinnasto Rollohallin sivuilta)

 

Omavalintainen aktiviteetti  kaupungilla

Haluatko mieluummin elokuviin, taidenäyttelyyn tai vain nauttimaan kaupungin sykkeestä? Räätälöi itsellesi sopiva kaupunkipäivä omatoimiohjelmalla.

 

Tervetuloa mukaan viettämään yhteistä kaupunkiretkeä!

 

Lisätietoja

kaija.maunula@savukoski.fi

susanna.schwartz@savukoski.fi

Muita uutisia