Sairaanhoitajan toimi kotipalvelussa

hakuaikaa jatkettu

Savukoski on 6500 neliökilometrin laajuinen, tuhannen saulaisen ja 12 000 poron koti Itä-Lapissa. Savukosken maisemissa vuorottelevat jylhät tunturit, vuolaat jokivirrat, metsät ja hillasuot. Paikkakuntalaisilla on vapaa metsästysoikeus valtion mailla. Luontoa rakastavalle täydellinen paikkakunta asua, mutta kaupunkien palveluihinkaan ei mahdoton matka ole.

Savukosken kunnassa avoinna olevaa sairaanhoitajan toimen hakuaikaa jatkettiin kotipalvelussa avoinna olevaan toimeen. Savukosken kunta hakee sairaanhoitajaa kotipalveluun toistaiseksi voimassa olevaan toimeen, aikaisemmin kotipalvelussa on toiminut 4 lähihoitajaa. Savukosken kunnan kotipalvelu tarjoaa kunnan asukkaille monipuolisia palveluita kotiin. Sairaanhoitajan työ on mielenkiintoista, itsenäistä, vastuullista ja monipuolista hoitotyötä, toimit työssäsi tukena sairaanhoidollisissa tehtävissä myös lähihoitajille. Kotipalvelussa työskentelet työryhmän jäsenenä noudattaen asiakkaan hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelmaa. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä edistävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Työ on kaksivuorotyötä, ajokortti välttämätön, oman auton käyttö tarpeellista, kunnallakin 1 auto käytettävissä. Saat hyvän perehdytyksen ja lääkeluvat voit tenttiä heti työsuhteen alussa. Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen, positiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön?

Edellytämme työntekijöiltämme Tartuntatautilain 48 § mukaista rokotesuojaa.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto, aiempi opistotason tutkinto tai terveydenhoitajan tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Tehtäväkohtainen palkka (01HOI030) ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n/SOTE-sopimuksen mukaan.

Hakemukset osoitteeseen hallinto@savukoski.fi. Aiemmat hakemukset otetaan huomioon. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Hakuaika päättyy 18.5.2022 kello 16:00. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa vanhustyön johtaja Katja Karvonen, puh. 040 738 4730, soita rohkeasti niin kerromme lisää.

Muita uutisia