Sairaanhoitajan toimi Saukodilla

Savukoski on 6500 neliökilometrin laajuinen, tuhannen saulaisen ja 12 000 poron koti Itä-Lapissa. Savukosken maisemissa vuorottelevat jylhät tunturit, vuolaat jokivirrat, metsät ja hillasuot. Paikkakuntalaisilla on vapaa metsästysoikeus valtion mailla. Luontoa rakastavalle täydellinen paikkakunta asua, mutta kaupunkien palveluihinkaan ei mahdoton matka ole.

Savukosken kunta hakee sairaanhoitajaa Saukodille toistaiseksi voimassa olevaan toimeen. Saukoti on 25 paikkainen ympärivuorokautinen tehostettu palveluasumisyksikkö, joka tarjoaa ikäihmisille kodinomaisenympäristön kun kotona pärjääminen ei enää onnistu. Sairaanhoitajan työ Saukodilla on mielenkiintoista, vastuullista ja monipuolista hoitotyötä, toimit työssäsi tukena sairaanhoidollisissa tehtävissä myös lähihoitajille ja osallistut lääkärin kiertoon. Saukodilla työskentelet työryhmän jäsenenä noudattaen asukkaan hoito- palvelu- ja kuntoutussuunnitelmaa. Arvostamme asukaslähtöistä, asukkaan toimintakykyä edistävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Työ on vuorotyötä. Saat hyvän perehdytyksen ja lääkeluvat voit tenttiä heti työsuhteen alussa. Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen, positiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön?

Edellytämme työntekijöiltämme Tartuntatautilain 48 § mukaista rokotesuojaa.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto, aiempi opistotason tutkinto tai terveydenhoitajan tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Tehtäväkohtainen palkka (01HOI030) ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n/SOTE-sopimuksen mukaan.

Hakemukset osoitteeseen hallinto@savukoski.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Hakuaika päättyy 25.5.2022 kello 16:00. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa vanhustyön johtaja Katja Karvonen, puh. 040 738 4730, soita rohkeasti niin kerromme lisää.

Muita uutisia