Savukosken kunta julistaa haettavaksi lähihoitajan toimen alkaen sopimuksen mukaan.

Savukoski on 6500 neliökilometrin laajuinen, tuhannen saulaisen ja 12 000 poron koti Itä-Lapissa. Savukosken maisemissa vuorottelevat jylhät tunturit, vuolaat jokivirrat, metsät ja hillasuot. Paikkakuntalaisilla on vapaa metsästysoikeus valtion mailla.

 ERÄMAAN LUMOA JA RAUHAA –SAVUKOSKI

Lähihoitajan toimi sijoittuu Saukotiin, joka on Savukosken kunnan ikäihmisten ympärivuorokautisen hoidon asumisyksikkö. Saukodin A-yksikkö on 14-paikkainen ja tarkoitettu ensisijaisesti ikääntyneille kuntalaisille, jotka eivät enää pärjää omassa kodissaan sairauksien tai ikääntymisen mukanaan tuomien toimintarajoitteiden vuoksi. Saukodin C-yksikkö on 11-paikkainen erityisesti muistisairaille asukkaille tarkoitettu asumisyksikkö, josta 1 huone on tarkoitettu jaksohoitolaisille. Saukodin yhteydessä on myös Savukosken vanhustenkotiyhdistyksen 10 vuokra-asuntoa (B-puoli), joiden asukkaat saavat tarvittaessa myös apua ympärivuorokautisesti.

Lähihoitajan toimen kelpoisuusehtona on lähihoitajan sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Eduksi katsotaan vanhustyöhön suuntautuneet opinnot ja työkokemus vanhustyössä. Lähihoitajan työtehtävä edellyttävää kykyä itsenäiseen työhön, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kehittävää työotetta.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemus, ansioluettelo ja tutkintotodistukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen hallinto@savukoski.fi. Postitse hakemuksen voi toimittaa osoitteella: Savukosken kunta/ sosiaalitoimi, Kauppakuja 2 A 1, 98800 SAVUKOSKI. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 24.11.2021 klo 16.00.

Lisätietoja lähihoitajan työstä antaa vanhustyön johtaja Katja Karvonen (15.11.2021 alkaen) p. 040 738 4730 ja
hakuprosessista sosiaalijohtaja Katrina Kulppi p. 040 725 7558.

Muita uutisia