Elinkeino-Maaseutupäällikön viransijaisuus

ERÄMAAN LUMOA JA RAUHAA –SAVUKOSKI

Savukoski on 6500 neliökilometrin laajuinen, tuhannen saulaisen ja 12 000 poron koti Itä-Lapissa. Savukosken maisemissa vuorottelevat jylhät tunturit, vuolaat jokivirrat, metsät ja hillasuot. Paikkakuntalaisilla on vapaa metsästysoikeus valtion mailla.

Savukosken kunta julistaa haettavaksi elinkeino-maaseutupäällikön viransijaisuuden alkaen 15.9.2021 enintään 31.7.2023 saakka. (Tehtävän aloitusajankohta voidaan sopia myös erikseen.)

Maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alueen muodostavat Savukosken, Pelkosenniemen ja Sallan kunnat sekä Kemijärven kaupunki. Elinkeino-maaseutupäällikkö tekee yhteistyötä muiden yhteistoiminta-alueen viranhaltijoiden kanssa.

Elinkeino-maaseutupäällikkö on Itä-Lapin kuntayhtymän elinkeinotiimin jäsen. Elinkeinotiimin jäsenenä pääset yhteistyössä osaavien kollegojen kanssa ideoimaan ja suunnittelemaan Itä-Lapin tulevaisuutta ja elinvoiman kehittämistä.

Toimit matkailuasioiden osalta kulttuuri-matkailusihteerin esimiehenä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ammattikorkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto. Hankekokemus ja kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka on 2735,84 euroa kuukaudessa. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus, ansioluettelo ja tutkintotodistukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen hallinto@savukoski.fi.

Postitse osoitteella:
Savukosken kunnanhallitus
Kauppakuja 2 A 1
98800 SAVUKOSKI

Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 11.8.2021 kello 12:00.

Lisätietoja antaa vs. kunnanjohtaja Eeva-Maria Maijala, puh. 040 179 0955
https://www.savukoski.fi/ , http://italappi.fi/

 

Savukoskella 15.7.2021
Savukosken kunnanhallitus

Muita uutisia