Sivistysjohtaja-rehtorin virka

Erämaan lumoa ja rauhaa - Savukoski

Savukoski on tuhannen asukkaan ja 12 000 poron koti Itä-Lapissa. Kunnan tunnetuin asukas on Joulupukki. Savukosken maisemissa vuorottelevat jylhät tunturit, vuolaat jokivirrat, metsät ja hillasuot.

Haemme sivistysjohtaja-rehtoria vuoden alusta käyttöönotettuun kouluumme. Rehtorin tehtäviin kuuluvat Korvatunturin koulun ja Savukosken lukion rehtorin tehtävät. Sivistysjohtaja toimii toimialajohtajana ja lautakunnan esittelijänä. Sivistysjohtaja vastaa myös varhaiskasvatuksesta. 

Rehtorin viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksesta annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Rehtoriksi on kelpoinen henkilö, jolla on ylempi korkeakoulututkinto ja opettajan kelpoisuus, mainitussa asetuksessa säädetty asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus, riittävä työkokemus opettajan tehtävistä sekä opetushallinnon tutkinto tai muuten hankittu riittävä osaaminen.

Eduksi katsomme kokemuksen rehtorin tehtävistä tai muun vastaavan johtamiskokemuksen. Arvostamme organisointikykyä, hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja sekä kokemusta hankehallinnosta. Taloudenhoidossa odotamme erityistä tarkkuutta. Lisäksi katsomme eduksi Primus-, Kurre ja Wilma-ohjelmien tuntemuksen.

Viran palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan ja sivistysjohtajan tehtävien osalta KVTES:n mukaan. Virantäytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä lisäksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävässä aloittamista ja rikosrekisteriote. Virka tulee ottaa vastaan sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antavat kunnanjohtaja Antti Mulari 040-8394330 ja sivistyslautakunnan puheenjohtaja Eeva Orava 040-7459980.

Hakemukset tulee toimittaa joko sähköpostitse osoitteella hallinto@savukoski.fi tai kirjeitse Savukosken kunta, kunnanhallitus, Kauppakuja 2 A 1, 98800 Savukoski viimeistään 30. huhtikuuta 2021 klo 13.00.

Savukosken kunta on savuton työpaikka

Muita uutisia