Savukoski

Lapin maakunnan itäosassa sijaitseva Savukoski on suuri pieni kunta – alueellisesti Suomen kuudenneksi suurin, mutta harvimmin asuttu. Palveluvarustukseltaan Savukoski on nykyaikainen, ja leppoista kylänraittia pitkin tallaavat vuodenajasta riippuen paikallisten lisäksi niin innokkaat luontoharrastajat kuin matkailijat.

Katso avoimia työpaikkoja

Ajankohtaista

Savukoskella tapahtuu – mutta mitä? Katso ja ota selvää!


TÄNÄÄN keskiviikkona 12.4.2023 klo 12-13

MIekkakoskenharjun vedenottamolla katkaistaan sähköt noin puolen tunnin ajaksi taajuusmuuntajan korjaustyön viimeistelyn vuoksi. Tällöin veden jakelu ei toimi ja se aiheuttaa asiakkaillemme haittaa. Sähköjen uudelleen kytkennän jälkeen ongelma pitäisi poistua ja vedenjakelun toimia normaalisti. Sakka on saattanut tukkia vesihanojen sihdit, joten ne on nyt hyvä puhdistaa. 


Tapahtumat

01.06.

Kesäkuun näyttely kirjastossa

Kirjastossa kesäkuun näyttelynä Tea Maria Aikioniemen valokuvia
"Värien Maailma Lappi"
07.06.
11:00

Puistojumppa Kotiseututalo Puistolassa

Kaikenkansan jumppahetki sekä mukavaa yhdessäoloa Puistolan pihapiirissä.
Ohjelmasta vastaavat liikuntaneuvoja Mika Koivisto ja kulttuurisihteeri Kaija Maunula.
Ota mukaan iloinen mieli ja sään vaatima vaatetus!
Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
08.06.
17:00

Savukosken kulttuuriympäristöpäivä

Ennakkotieto Avoimet miljööt ja komeat kuistit -hankeen kulttuuriympäristöpäivästä. Esittelysä hankeapu kulttuuriympäristöjen hoitoon, mikä on kunnostamisen arvoinen rakennus ja rakennusperinnön avustukset, vanhan rakennuksen tyypilliset kunnostuskohteet, arvokas maisema ja maisemanhoidon tuet.
Näytä kaikki tapahtumat

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää Savukoskesta? Haluatko lisää tietoa kunnan palveluista? Täytä yhteydenottolomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti.

Visit Savukoski-Korvatunturi

Etsitkö tietoa Savukosken alueen matkailusta? Tiesitkö, että Korvatunturi sijaitsee Savukoskella, Urho Kekkosen kansallispuistossa? Visit Savukoski-Korvatunturi sivuilta löydät ajankohtaiset vinkit alueen käyntikohteista, retkeilyreiteistä, aktiviteeteista ja palveluista. Tervetuloa!

Lue lisää

Koulu

Savukoskella toimii Korvatunturin koulu, jossa järjestetään opetusta aina esiopetuksesta yhdeksänteen luokkaan asti, sekä Savukosken lukio. Lukiossa oppilaat saavat yksilöllistä opetusta, mikä näkyy menestyksenä kansallisissa vertailuissa.

Lue lisää

Rakentajalle

Kiinnostaako sinua Savukoskella asuminen? Kenties haluat rakentaa uuden hirsimökin ja tutustua tarkemmin kaavoitusasioihin? Täältä löydät hyödyllistä tietoa koskien kaavoitus- ja maankäyttöä, rakennustoimintaa ja muuta kunnassa asumiseen liittyvää materiaalia.

Lue lisää

Katso myös

Savukoski somessa