Savukoski

Lapin maakunnan itäosassa sijaitseva Savukoski on suuri pieni kunta – alueellisesti Suomen kuudenneksi suurin, mutta harvimmin asuttu. Palveluvarustukseltaan Savukoski on nykyaikainen, ja leppoista kylänraittia pitkin tallaavat vuodenajasta riippuen paikallisten lisäksi niin innokkaat luontoharrastajat kuin matkailijat.

Ajankohtaista

Savukoskella tapahtuu – mutta mitä? Katso ja ota selvää!

Tapahtumat

01.10.
14:00

Elokuvasunnuntai

14.00 Kuolleet lehdet
16.00 Lapua 1976
02.10.
11:00

Vanhusten viikon päivätapahtuma

23.10.
14:00

Kierrätysvalmennuksen kirjastokiertue Savukosken kirjastossa 23.10.2023 klo 14-18

Lapecon ja Lapin kirjastojen yhteisessä Kierrätysvalmennuksen kirjastokiertueessa tarjotaan helposti lähestyttävää tietoa jätteiden lajittelusta ja paikallisista jätehuoltopalveluista.
Pisteeltä voi noutaa tarra-arkin kodin lajittelupisteen tuunaamiseen, lajitteluohjeita sekä kysyä jätteiden lajittelusta.
Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton!
Kahvitarjoilu!
Näytä kaikki tapahtumat

Katso avoimia työpaikkoja


Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää Savukoskesta? Haluatko lisää tietoa kunnan palveluista? Täytä yhteydenottolomake, niin palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti.

Visit Savukoski-Korvatunturi

Etsitkö tietoa Savukosken alueen matkailusta? Tiesitkö, että Korvatunturi sijaitsee Savukoskella, Urho Kekkosen kansallispuistossa? Visit Savukoski-Korvatunturi sivuilta löydät ajankohtaiset vinkit alueen käyntikohteista, retkeilyreiteistä, aktiviteeteista ja palveluista. Tervetuloa!

Lue lisää

Koulu

Savukoskella toimii Korvatunturin koulu, jossa järjestetään opetusta aina esiopetuksesta yhdeksänteen luokkaan asti, sekä Savukosken lukio. Lukiossa oppilaat saavat yksilöllistä opetusta, mikä näkyy menestyksenä kansallisissa vertailuissa.

Lue lisää

Rakentajalle

Kiinnostaako sinua Savukoskella asuminen? Kenties haluat rakentaa uuden hirsimökin ja tutustua tarkemmin kaavoitusasioihin? Täältä löydät hyödyllistä tietoa koskien kaavoitus- ja maankäyttöä, rakennustoimintaa ja muuta kunnassa asumiseen liittyvää materiaalia.

Lue lisää

Katso myös

Savukoski somessa